The best Side of kantoorgebouw

Wiki Article

Gefeliciteerd! U heeft de promotieknop gebruikt om het gekozen artikel te promoten. By using dit menu kunt u uw persoonlijke social websites campagne instellen.

Er zijn voor- en nadelen bij de privé aankoop van een bedrijfspand. Voordelen zijn o.a. de kans op een hoger rendement en het bijkomende hefboomeffect op de hypothecaire lening. Bovendien is de meerwaarde die je creëert bij een latere verkoop vrijgesteld van taxatie.

Wilt u investeren in een bedrijfspand voor uw onderneming? Financier uw investering achieved een zakelijke hypotheek. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zien dat de grootbanken erg voorzichtig zijn satisfied het financieren van commercieel vastgoed, mede vanuit regelgeving. Met name de ondernemer die het exploiteren als vastgoed niet als zijn hoofdactiviteit heeft en één of twee panden wil kopen als belegging vangt vaak bot.

Laat je adviseren doorway een financieel skilled, makelaar en/of jurist om weloverwogen beslissingen te nemen en risico’s te beperken.

U kunt een zakelijke hypotheek aanvragen om een bedrijfspand te kopen. Een zakelijke lening is ook een optie. Het is de bedoeling dat u dit pand aanschaft voor eigen gebruik.

Ook als je als privépersoon wilt investeren in bedrijfsvastgoed moet je ergens geld zien te halen. Wat zijn dan de verschillende opties om je bedrijfsvastgoed te financieren?

Hoewel het aantrekkelijk kan lijken om een nieuw bedrijfspand volledig met geleend geld te financieren, zitten er ook voordelen aan het deels gebruiken van eigen geld voor de financiering.

Het vooraf aflossen van een vastgoedlening kan de totale rentekosten verminderen, de financiële previous verminderen en de lening sneller afbetalen. Het kan ook de eigen vermogenspositie van de woning verbeteren.

Koop je click here een bedrijfspand? Ook hier zitten voordelen aan. Het geld dat je besteedt aan het kopen en eventueel verbouwen van het pand blijft in de onderneming.

Plant u een oriëntatiegesprek in? Houd er dan rekening mee dat u voorafgaand aan het gesprek uw recente jaarrekening bij ons aanlevert. Deze gegevens heeft de adviseur nodig om het gesprek voor te bereiden.

Qeld bemiddelt tussen investeerders en ondernemers die vastgoed willen kopen, renoveren of nieuw laten bouwen. Daar zijn verschillende financieringsvormen voor beschikbaar, zoals de verhuurhypotheek, een overbruggingslening en een hypotheek voor projectontwikkeling.

Maximale leensom zakelijk vastgoed Op zoek naar een zakelijke hypotheek voor bedrijfspand, horeca, winkel of wil je een lopende hypotheek oversluiten?

Dit heeft direct invloed op hoeveel een lender nog kan verdienen aan een zakelijke hypotheek. Daar komt nog bij dat banken voorzichtiger zijn fulfilled een financiering voor het midden- en kleinbedrijf.

Report this wiki page